1 שוטפים את הכרשות ומסירים מהן את השורשים ואת החלק הירוק. חותכים לחתיכות באורך של 5 סנטימטר.
2. מבשלים את הכרישות במים עם מעט מלח עד שהן מתרככות. 40-30 דקות. מסננים ומשאירים במסננת לשעה וחצי, אם הן נשארות נוזליות סוחטים בעדינות.
3. קוצצים את הכרישה דק בסכין (אפשר להשתמש במטחנה אך לא במעבד מזון, הוא הורס להן את המרקם).
4. מוסיפים את הבשר הטחון מערבבים עם הביצים, הקמח, המלח והפלפל לתערובת חלקה. מניחים בצד לפחות לשעה.
5. הכנת הסלסה: קולפים את החזרת ומגרדים על פומפייה גסה.
6. סוחטים את העגבניות מעליה.
7. מגרדים פנימה את קליפת הלימון ומוסיפים מלח לפי הטעם.
8. יוצרים מתערובת הבשר קציצות עגולות ושטוחות ומטגנים בשמן בגובה חמש סנטימטר עד שהן מזהיבות משני הצדדים.
9. מגישים עם מעט סלסה על כל קציצה.