1 שמים בקערה של המיקסר קמח, סוכר, שמרים וקינמון ומערבבים עד לפיזור אחיד של החומרים היבשים. 2. מוסיפים את הביצה, הסילאן וממרח התמרים. ממשיכים לערבב ומוסיפים את השמן, המים והמלח. 3. מוסיפי את קוביות התמרים והאגוזים, לשים כדקה עד שהם מתפזרים בבצק. 4. מניחים את הבצק בקערה מקומחת ומכסים בניילון נצמד להתפחה של 45 דקות. 5. קולעים לחלה ומברישים בביצה. מפזרים שקדים או סוכר גבישי. 6. אופים בחום בינוני, 180 מעלות, כ-40 דקות. בינתיים מבשלים את הסוכר והמים עד ליצירת סירופ סמיך. 7. מוציאים את החלה מהתנור ומברישים במי סוכר לקבלת ברק.