1לחמם תנור ל-180.
2.להקציף את החלמונים עם 50 גרם סוכר עד שהתערובת מלבינה. להוסיף את קמח המצה, קליפת הלימון ותמצית הווניל ולקפל בעדינות לחלמונים.
3.בקערה נקייה להקציף את החלבונים ולהוסיף בהדרגה את יתרת הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
4.להוסיף שתי כפות מהחלבונים לתערובת החלמונים והקמח ולערבב לדילול התערובת.
5.להוסיף בהדרגה את תערובת החלמונים והקמח לחלבונים ולקפל פנימה בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה.
6.משמנים היטב תבנית אינגליש קייק ובוזקים את התערובת פנימה לכל גובה התבנית.
7.מכניסים לתנור שחומם מראש ל 30 דקות אפיה או עד שהעוגה בצבע חום זהב.
8.להוציא מהתנור ולהפוך מיד על רשת ברזל לקירור. לפזר סוכר טחון מעל לקישוט.