מחממים מראש את התנור לחום של 160 מעלות. 1. הכנת הבצק: מקציפים את החלבונים והסוכר במהירות גבוהה, עד קבלת קצף יציב (עד כ-10 דקות). 2. בקערה מערבבים את הסוכר, האגוזים והקמח, ובעזרת מרית, בתנועות קיפול ידניות, מקפלים אותם פנימה אל תוך קצף החלבונים עד קבלת מרקם אחיד. 3. מרפדים בנייר אפייה תבנית אפייה ביתית ומסמנים בעזרת עיפרון את קוטר תבנית העוגה. סך הכול יוצרים 3 עיגולים בקוטר התבנית. הופכים את נייר האפייה. 4. בעזרת שק זילוף, מזלפים בתנועות סיבוביות על העיגולים המסומנים עד אשר ממלאים את כל שטח העיגול. 5. מכניסים לתנור ואופים כ-15 דקות. 6. הכנת הקרם: מרתיחים 1 מיכל שמנת מתוקה ויוצקים לתוך קערה המכילה את 100 גרם שוקולד לבן החתוך לקוביות. 7. מערבבים עד להמסתו המוחלטת של השוקולד הלבן. 8. מקררים לטמפרטורת החדר ומכניסים למקרר למשך 3 שעות. 9. מקציפים את המיכל הנוסף של השמנת מתוקה ביחד עם 20 גרם אינסטנט פודינג לבן ועם תערובת השוקולד והשמנת מהמקרר, עד לקבלת קרם יציב. 10. הרכבת העוגה: לבסיס העוגה, מניחים שכבה אחת של ג'פונז שהכינונו מראש. 11. מעל הג'פונז ממלאים מקרם השוקולד הלבן עד 1/3 מגובה תבנית העוגה. 12. מעל הקרם מניחים ג'פונז נוסף ושוב ממלאים בקרם, מניחים ג'פונז נוסף ומכסים בקרם עד שיא גובה התבנית. 13. מיד לאחר סיום הרכבת העוגה, יש להכניסה להקפאה למשך כשעה. 14. הכנת הדקורציה: מוציאים את העוגה מן המקפיא. מחממים את ריבת החלב יחד עם החלב למשך כ-30 שניות או עד קבלת תערובת נוזלית, אותה יוצקים על החלק העליון של העוגה. 15. מסביב לעוגה, מפזרים אגוזי מלך.