1 מכינים את הבצק: מעבדים את אבקת הסוכר יחד עם החמאה והקמח עד לקבלת מרקם פירורי.
2 מוסיפים את הביצים והקינמון ומעבדים עד היווצרות בצק, יש להיזהר מערבוב יתר.
3 עוטפים את הבצק ומקררים כחצי שעה בכדי שיהיה נוח לרדד אותו.
4 מרדדים את הבצק לעובי של 4 מ"מ וקורצים עיגולים בקוטר של 6 ס"מ לאוזני המן סטנדרטיות.
5 מסדרים את העיגולים על מגש מרופד בנייר אפייה.
6 מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את מחית התמרים ואת ריבת הפובידול עד לקבלת מרקם אחיד ומוסיפים את האגוזים.
7 מחממים תנור ל-170 מעלות. מורחים ביצה טרופה על העיגולים הקרוצים, מזלפים את מילוי התמרים ומקשטים כל אוזן עם אגוז שלם.
8 סוגרים לצורת אוזן המן ואופים 15 דקות עד קבלת צבע זהוב.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!