1. הכנת המרק: חולטים את הפולים כדקה במים רותחים, מצננים במי קרח ומקלפים גם מהקליפה הפנימית. מבשלים את הפולים הקלופים במים כרבע שעה, מעבירים למעבד מזון וטוחנים למחית חלקה. מסננים. 2. הכנת הכיסנים: מרטיבים את המצות ומניחים בתוך מגבת לחצי שעה. כשהמצות רכות, קורצים מהם עיגולים. מערבבים את שני סוגי הגבינות לעיסה אחידה. מניחים כפית ממלית הגבינה במרכז כל עיגול מצה, מורחים את שולי המצה בביצה טרופה, סוגרים בעזרת עוד עיגול מצה ומהדקים היטב. טובלים את הרביולי בביצה טרופה ומטגנים משני הצדדים בשמן חם בגובה סנטימטר, עד הזהבה. 3. להגשה: מוזגים את המרק לצלחות אישיות ומניחים שני כיסנים בכל צלחת. מקשטים בקוביות העגבניות ובפטרוזיליה הקצוצה.