1 מערבבים מים רותחים, שמן קנולה, קמח מצה ומלח בקערה. מצננים כ-10 דקות.
2 מוסיפים ביצים ומערבבים לעיסה חלקה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה להתייצבות.
3 מביאים לרתיחה מים בסיר. בעזרת ידיים מעט רטובות יוצרים כדורים בקוטר 1/2 3 ס"מ. מבשלים 7 קניידלך כ-5 דקות, עד שצפים ומבושלים היטב. מוציאים בכף מחוררת. חוזרים על הפעולה עם שאר התערובת (בכל פעם מבשלים כ-7 קניידלך).
4 שומרים בכלי אטום במקרר עד יומיים. לפני ההגשה מחממים במיקרוגל או בתוך המרק.
גיוונים:
לקניידלך ירוקים – מוסיפים 2 כפות גדושות ממרח פסטו ביחד עם הביצים.
לקניידלך אדומים - מוסיפים 2 כפות גדושות ממרח עגבניות מיובשות ביחד עם הביצים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!