המצרכים :לבצק (ל-2 רולדות):
למילוי:
אופן ההכנה:1 מכינים את הבצק: מערבבים במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה את הקמח, הקורנפלור, אבקת האפייה, אבקת הסוכר והמלח. מוסיפים את קוביות החמאה ותמצית הווניל ומעבדים לפירורי בצק. מוסיפים את השמנת המתוקה ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד. מעבירים לקירור לשעה. 2 מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק על משטח עבודה מקומח קלות לעלה מלבני ודק. >> לבלוג של ענבל - פיית העוגיות 3 ממלאים: מורחים על כל יריעת בצק שכבה אחידה של ממרח תמרים, מטפטפים מעל את הטחינה הגולמית ומשטחים בעדינות לשכבה דקיקה. מפזרים שקדים טחונים בשכבה דקיקה ומהדקים קלות. 4 מגלגלים את יריעות הבצק בעדינות לרולדות הדוקות. מסדרים את הרולדות באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים לקירור לשעה. 5 מחממים תנור ל-170 מעלות. מסמנים על הרולדות חתכים במרווחים של 2 ס"מ בעזרת סכין חדה, ואופים 25-35 דקות עד להזהבה. 6 מצננים היטב, פורסים כל רולדה לפרוסות בסכין חדה ומנפים מעל אבקת סוכר. שומרים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר. |