אז נסענו לסופ"ש באילת. היה נהדר, אפילו הדרך עברה בשלום, בלי יותר מדי קיטורים, מריבות או בכי. אף אחד לא הקיא והפיצית ישנה כמעט כל הזמן, ובזמן שהייתה ערה דאגנו שהפה שלה יהיה עסוק בלעיסה, כך שלא נותר לה הרבה זמן פנוי לבכות.
המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1 ממיסים את השוקולד בתוך כוס במיקרו, בפולסים. 2 לוקחים את המשמשים, מחזיקים בקצה אחד וטובלים כחצי מהמשמש בתוך השוקולד. מנערים עודפי שוקולד, ומניחים על גבי נייר אפייה. מפזרים אגוזי לוז מסוכרים מלמעלה. 3 ממתינים כמה דקות עד שהשוקולד מתקשה מחדש (או מכניסים לכמה דקות למקרר). בקרו בבלוג של שרית - Misspetel >> בשבוע שעבר הכנו שבלולי פיצה>> צפו: אמריקאים טועמים לראשונה חטיפים ישראליים |