בורגול הוא תוספת נפלאה לירקות צלויים בתנור ומתובלים בראס אל חנות - תערובת תבלינים מרוקאית שמוציאה את הטוב מכל הירקות. חוששים מהכנת הבורגול? אין צורך. פשוט מכסים אותו בנוזל חם ומניחים לו להתבשל. נשארו נוזלים עודפים? אפשר פשוט לשפוך אותם.
זה הכל. יוגורט מלמעלה - ואתם מסודרים.
המצרכים (6 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. 2 מסדרים ירקות בתבנית, מזלפים שמן זית ומתבלים בכפית ראס אל חנות, מלח ופלפל. אופים כחצי שעה או עד להזהבה. 3 בינתיים מערבבים מרק או מים רותחים עם כפית ראס אל חנות ויוצקים על הבורגול עד לכיסוי. מכסים ומניחים לנוזל לרכך את הבורגול, עד חצי שעה. אם נשארו נוזלים - מסננים. 4 מגישים את הירקות על הבורגול ומזלפים יוגורט מעליהם. * טעים מאוד להוסיף נענע או כוסברה קצוצה מעל היוגורט.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|