מבשלים את תפוחי האדמה בקליפה, בודקים בקיסם שהם רכים. מצננים במים קרים. קולפים בסכין לא חדה ופורסים פרוסות עבות. קוצצים גס את הבצל הירוק והארוגולה, מערבבים בעדינות בסלט.
להכנת הרוטב, מניחים בקערה חרדל חריף וחרדל עם גרגרים. טורפים בחומץ, קוניאק ויין לבן. מוסיפים את השמן בהדרגה, כמו במיונז. ניתן להכין בממחה, אבל אז מומלץ להוסיף את החרדל עם הגרגרים לקראת הסוף. מערבבים בעדינות בתפוחי האדמה, אין כמו הידיים לעבודה הזאת. מקשטים באגוזי מלך קלויים.