1 מחממים את התנור לחום בינוני נמוך 2. מניחים שכבה עבה של מלח גס בתבנית קטנה, שוטפים את הסלק היטב ומניחים אותו בתבנית מעל שכבת המלח. 3. צולים את הסלק בתנור החם עד שהוא מתרכך. מצננים אותו, קולפים וחותכים לשמונה פלחים. הכנת האגוזים המסוכרים: 4. מכינים סירופ סוכר על ידי חימום הסוכר והמים עד להמסה מושלמת של הסוכר. 5. חולטים את האגוזים בסירופ כ-10 דקות ומסננים. 6. מחממים את השמן ומטגנים את האגוזים עד לקבלת צבע חום מבריק. 7. מוציאים את האגוזים מהשמן, מעבירים לנייר סופג, מקררים היטב ואורזים בקופסא אטומה. 8. מכינים את הוינגריט על ידי טריפת כל החומרים היטב. 9. מעבירים חצי מכמות הוינגריט לקערה קטנה ומשרים בו את פלחי הסלק (למשך שעה לפחות) 10. לפני ההגשה מניחים חמישה עלים שלמים של אנדיב במחצית הנותרת של הויניגרט ומערבבים כך שהרוטב יעטוף אותם. 11. מעבירים את עלי האנדיב השלמים לצלחת ההגשה, מסדרים אותם בצורת פרח. 12. את יתר עלי האנדיב פורסים לרצועות דקיקות, מעבירים לוינגריט, מערבבים היטב ומעבירים אותן למרכז צלחת ההגשה, מסדרים אותם בתלולית נאה. 13. את פלחי הסלק מניחים בין 'עלי הפרח' 14. בינות לעלים ולסלק מפזרים קוביות גבינה. 15. בוזקים מעל לסלט מלח גס ואת העירית הקצוצה, זולפים מהוינגריט בו הושרה הסלק (שכעת קיבל צבע אדום יפה) ומגישים