קציצות ירק ללא גלוטןתמיד יש לנו חולשה לקציצות דקיקות ושטוחות עם עלים ירוקים מבצבצים, אבל פה מתלווה אליהן גם ריח משגע. ועל כל הערימה הזאת יש בסך הכל כף אחת של קמח כוסמת, כך שזה יום המזל לנמנעים מגלוטן
צילום: הילה אלון, Belly Pro
|
המצרכים :
למטבל יוגורט טחינה:
אופן ההכנה:1 קולפים את הגזר ותפוח האדמה ומגררים בפומפייה. 2 חותכים את הקצוות של הזוקיני ומגררים בפומפייה. 3 קוצצים את הבצל הירוק ואת הפטרוזיליה. 4 מסננים מעט את הנוזלים שהגירו הירקות (במסננת או בחיתול בד), מוסיפים את הביצים, הקמח והתבלינים ומערבבים היטב. 5 מחממים 2 כפות שמן במחבת. יוצרים לביבות ומטגנים משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג (בנגלה השלישית בערך מוסיפים עוד 2 כפות שמן). 6 למטבל: מערבבים את כל המצרכים בקערה. שומרים במקרר. Belly Pro הוא אתר המספק מתכונים המבוססים על תזונה דלה ב-FODMAP - תזונה מיוחדת לאנשים הסובלים ממעי רגיז. כל המתכונים עוברים אישור של צוות דיאטנים מוסמך מרחבי העולם. |