המצרכים :
אופן ההכנה:1 בוררים את האורז המלא ושוטפים במים. 2 מטגנים את הבצל עד לשקיפות ומוסיפים את הסלק והאורז המסונן. 3 מוסיפים את התבלינים והעגבניות המרוסקות, מערבבים ומוסיפים מים. מביאים לרתיחה, מעבירים ללהבה קטנה ומכסים. 4 מבשלים 40 דקות, או עד שלא נשארים מים בתחתית הסיר. * מנה אחת מכילה 400 קלוריות נעמה בן דוד טרבלסי היא דיאטנית קלינית B.SC בסטודיו C הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C >> והנה גם מתכון לסלט סלק חי ומשגע >> בשבוע שעבר הכנו פשטידת מנגולד משגעת>> לחמניות חלב מפנקות של אביבה פיבקו |