המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים את התנור או הטוסטר ל-180 מעלות. 2 שוברים את הביצה לקערה שטוחה וטורפים. 3 בקערה שנייה מערבבים את הקוואקר, השמן, הפפריקה (אפשר כמובן להוסיף איזה תבלין שאוהבים) והמלח. 4 טובלים את חזה העוף בביצה ולאחר מכן בתערובת הקוואקר, כך שיכסו כמה שיותר משטח הפנים. 5 מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-15 דקות, עד להשחמה של הקוואקר. * מיכל נוי היא דיאטנית ברשת סטודיו C רעננה הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C |