לביבות בטטה אפויות עם טוויסטמבחינתנו לביבות בטטה הן לחלוטין הכוכב שמנצנץ מעל כל החג. אחרי שהתאהבתם בסופגניות האשל שלה, טליה הדר מגישה את המתכון שלה ללביבות הכתומות עם טוויסט קטן שהופך אותן לגדולות מהחיים
צילום: טליה הדר | EshetStyle |
המצרכים (20 מנות):ללביבות:
למטבל:
אופן ההכנה:1 שמים את כל מרכיבי הלביבות בקערה ומערבבים היטב עם מזלג. 2 מחממים תנור ל-180 מעלות. 3 יוצרים לביבות בעזרת הידיים (תוך סחיטת הנוזלים) ומניחים בתבנית עם נייר אפייה (שימו לב לשמור על רווח בין לביבה ללביבה). 4 מכניסים לתנור למשך 25-30 דקות. חיכינו לכן כל החג | צילום: טליה הדר | EshetStyle5 מוציאים את הלביבות ומניחים להן להצטנן מעט. 6 מערבבים יחד בקערית הגשה את כל מרכיבי המטבל, מוסיפים מעל עוד נגיעה של שמן זית ופלפל שחור גרוס, ומגישים לצד הלביבות. * ליצירת לביבות עגולות בצורה מושלמת אפשר להשתמש בקורצן עוגיות עגול. את המתכון קיבלנו מטליה הדר, בעלת בלוג האוכל והאירוח בסטייל EshetStyle, שבו תוכלו למצוא עוד מתכונים קלים, טיפים פרקטיים וקיצורי דרך כיפיים, יעילים ובסטייל. |