1 חולטים את עלי הכרוב והמנגולד בסיר עם מי מלח רותחים כמה דקות עד שהם מתרככים, מסננים במסננת ומניחים אותם בצד כדי שיתקררו מעט.
2 שמים במחבת רחבה 2 כפות שמן נאות ומוסיפים את השום הפרוס. ברגע שהוא רק מתחיל לשנות את צבעו זורקים פנימה את עלי הסלט ואז את עלי הכרוב והמנגולד.
3 מבשלים מעל להבה בינונית 4-5 דקות, תוך שמסיעים את העלים בתוך המחבת בעזרת מלקחיים או כף.
4 מוסיפים את עשבי התיבול ומבשלים דקה נוספת. מורידים מהכיריים ומתבלים בזהירות לפי הטעם במלח ופלפל, מעט שמן זית כתית מעולה ומעט מיץ לימון כדי לתת לזה עקצוץ.