פיצה בריאה וטעימה - בלי קמחכבר פגשנו פיצה ללא שמרים ואפילו פיצה מכרובית, אבל על הבצק הזה אנחנו שומעים בפעם הראשונה. מוכנים? את הבסיס לפיצה הזו מכינים משקדים טחונים, ביצה ושמן זית, והוא יוצא פריך, טעים להפליא ובריא פי מיליון
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 29/01/19 07:35
צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל
|
המצרכים :לבצק:
לפיצה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים בקערה את מרכיבי הבצק עד לקבלת בלילה אחידה ונוזלית). 3 מורחים את הבלילה בצורת עיגול או מלבן על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ושולחים לתנור ל-5 דקות, לחצי אפייה. 4 מוציאים, מורחים רסק עגבניות ופסטו, מפזרים גבינה מגוררת ותוספות, אם רוצים. 5 מחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות, עד הזהבה. * רון יוחננוב הוא בעל קבוצת הפייסבוק מבשלים ואופים עם רון יוחננוב. כאן אפשר לראות אותו מכין את הפיצה. |