סינייה בורי, בורגול וטחינה לבנהמזון מהיר הכנה לא חייב להיות ג'אנק פוד. הנה דוגמה טובה למנה מרעננת ומזינה: פילה בורי עם סלט בורגול מתובל והרבה טחינה ברבע שעה עבודה, של השף אבי ביטון
צילום: אסף אמברם
|
המצרכים :לפילה בורי:
לסלט בורגול:
אופן ההכנה:1 מתבלים היטב את הדגים במלח ופלפל. 2 מערבבים את כל חומרי הבורגול פרט לטחינה. 3 מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות). מסדרים את הבורגול על מגש ומעל את פילה הבורי, יוצקים מעט שמן זית ואופים בחום גבוה כ-20 דקות. 4 מוציאים מהתנור, יוצקים מעט טחינה ומגישים. >> בפעם הקודמת הכנו קציצות דגים משגעות ברוטב צרמלה>> ג'קי אזולאי פותחת דיינר מרוקאי |