מאפה ברוקולי וזוקיני בניחוח תפוזמאפה נפלא ודל קלוריות, בלי גלוטן, סוכר ולקטוז |
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1 בוחשים את הביצים, המיונז והקמח בקערה גדולה, עד לקבלת מרקם אחיד. 2 סוחטים את הקישואים והברוקולי היטב מהנוזלים ומוסיפים לקערת הביצים, מוסיפים את כף מחית התפוז, העירית והבצל היבש ומערבבים לפיזור שווה. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. 3 יוצקים לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש בחום בינוני של 175 מעלות למשך 50 דקות, עד שפני הפשטידה משחימים מעט. מוציאים ומשהים רבע שעה לפחות לפני שמנתקים מהתבנית. 4 לניתוק והגשה - הופכים את הפשטידה על משטח ישר (או מכסה סיר נטול דפנות) והופכים שוב על צלחת הגשה. מגישים חם או קר. לעוד מתכונים מקוריים וטעימים המיועדים לאוכלוסיות מיוחדות (צליאק, סוכרת, כולסטרול, דיאטה וכו') היכנסו לבלוג קולינריא
>> הנה עוד פשטידת ברוקולי מעולה |