פלפל אדום תיבול: שמן זית, שום, חרדל דיז'ון, מלח, פלפל ולימון.
לחביתה
2 כפות שמן זית
6 פטריות שמפניון פרוסות
שן שום כתושה
2 ביצים
מלח, פלפל
בזיליקום קצוץ/ פטרוזיליה/ טרגון
אופן ההכנה:
1 לשמן מחבת בגודל בינוני בשמן זית ולטגן את הפיטריות כ-4 דקות ולהוסיף את השום. 2. בצלחת לטרוף את הביצים להוסיף מלח ופלפל להעביר את הביצים למחבת עם הפטריות ולטגן משני הצדדים. 3. לפזר על החביתה בזיליקום קצוץ או פטרוזילה או טרגון ולהגיש.