1 מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט.
2 פורסים את הדלעת לרוחבה, לעיגולים ברוחב של כחצי ס"מ.
3 מרססים קצת שמן על נייר הפרגמנט, מניחים את פרוסות הדלוריות ומרססים שמן זית גם עליהן. ממליחים את הדלעת וצולים בתנור כרבע שעה או עד שהיא משחימה.
4 מכינים את הרוטב: מערבבים היטב בקערית קטנה את כל חומרי הרוטב, עד שמתקבלת תערובת הומוגנית וחלקה (אפשר להוסיף עוד 1-2 כפות מים אם רוצים לדלל את הרוטב קצת יותר).
5 מניחים בצלחת גדולה את עלי הבייבי ורצועות הכרוב הסגול. מפזרים מעל את העדשים הירוקות ומערבבים.
6 מניחים מעל העלים והעדשים את הדלורית הצלויה והאבוקדו, מוסיפים את הרוטב ומגישים.
>> בפעם הקודמת הכנו סלט גריסי פנינה וכרובית מתובלת