המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל במחבת נפרדת. 2 מחממים 4 כפות שמן בסיר, מוסיפים את האורז ומערבבים במשך דקה. 2 מוסיפים את העדשים, את כוסות המים הרותחים ואת התבלינים. 3 בוחשים ומכסים היטב את הסיר. 4 אחרי כ-45 דקות מוסיפים לסיר את הבצל המטוגן ומכבים את האש. משאירים את הסיר מכוסה ל- 5 דקות נוספות. * היחס בין האורז המלא למים הוא : על כל כוס אורז מלא 2 כוסות מים. * היחס בין העדשים למים הוא כוס עדשים - לכוס מים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|