קציצות קינואה ועדשים כתומותקציצות כתומות ומזינות עם תפוחי אדמה, גזרים ותירס - קל ומהיר להכנה
צילום: פירגה, פונץ' שף, פורום אוכל חלבי בתפוז
|
המצרכים (16 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים בסיר בינוני את העדשים והקינואה במים, למשך 15 דקות, או עד שהעדשים מתרככים. 2 מסננים מהמים ומעבירים לקערה. מערבבים היטב יחד עם שאר המרכיבים. מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול. 3 מחממים מעט שמן במחבת ובידיים רטובות יוצרים קציצות קטנות. מטגנים משני הכיוונים עד שזהוב, ומוציאים לנייר סופג. * מבוסס על מתכון של פירגה. |