המצרכים (4 מנות):
לרוטב
ניתן להוסיף
אופן ההכנה:1 מקלפים את הסלקים, פורסים לפרוסות דקות וחותכים למקלות דקים. 2 מקלפים את התפוחים וחותכים גם אותם למקלות. 3 מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלקים והתפוחים. מוסיפים את האגוזים, החמוציות, הבצל והפטרוזיליה (אם משתמשים בהם) ומערבבים היטב. משהים כמה דקות לספיגת טעמים. • הולך מצוין עם גבינת גורגונזולה או גבינה כחולה איכותית אחרת ליד. • לא מומלץ לשמור במקרר. הסלט מאבד את פריכותו ומרקמו נהיה סמרטוטי. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!>> כל המתכונים לפסח |