1 מכניסים את הכרובית לתוך סיר גדול.
2 קולפים את הקישואים, הגזרים הבצל ושורש הפטרוזיליה, חותכים אותם לחתיכות גדולות ומוסיפים לסיר.
3 קולפים את שן השום ומוסיפים אותה לסיר.
4 שוטפים את עלי הסלרי ומוסיפים גם אותם.
5 ממלאים את הסיר במים ומביאים לרתיחה.
6 מוסיפים את אבקת המרק ואת התבלינים, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים עד לריכוך הירקות.
7 מרוקנים מהסיר את רוב המים אל תוך קערה, ומסירים את עלי הסלרי מהסיר.
8 טוחנים את הירקות שנשארו בסיר עם מעט המים בבלנדר מוט או בבלנדר רגיל.
9 מוסיפים כל פעם מעט מנוזלי המרק ששמרנו בקערה, עד לקבלת הסמיכות הרצויה (המרק צריך להיות במרקם קטיפתי - לא סמיך ולא דליל מדי).
בתיאבון!