מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

תבשיל כוסמת עם פטריות

או שאוהבים כוסמת, או שממש לא. קשה להיות חצויים לגביה, אבל אם איכשהו אתם עוד מזגזגים - הנה אחת הדרכים הכי הכי טעימות ומומלצות להכין כוסמת: עם פטריות מטוגנות ובצל

|mako אוכל| פורסם06:15
כוסמת - תבשיל פטריות (צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל)
צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהארבעים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

ל-4 מנות:

  • כף שמן זית
  • בצל בינוני, קצוץ דק
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • סלסילה קטנה (240 גרם) של פטריות, קצוצות
  • כוס כוסמת, שטופה
  • כפית מלח
  • כוס ושלושת רבעי מים

אופן ההכנה:

>> ולפני כן, כאן המדריך המלא להכנת כוסמת

1מחממים שמן זית בסיר גדול. מוסיפים את הבצל ומטגנים 2 דקות.

2מוסיפים את השום, מערבבים ומוסיפים את הפטריות. מטגנים כ-5 דקות.

כוסמת - מצרכים לתבשיל פטריותכוסמת - מצרכים לתבשיל פטריות|צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל

3מוסיפים פנימה את הכוסמת והמלח, מערבבים ומשאירים על האש לעוד 2 דקות.

4מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עוד 10-15 דקות, או עד שהמים מתאדים.

7מניחים מגבת או נייר סופג בחלק עליון של הסיר ומכסים.

8נותנים לכוסמת לנוח בסיר עוד 5 דקות, ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il