מחבת כרובית ונבטוטים מאולתרת ונפלאהבגדול, אפשר לומר שספר הכרובית של עז תלם חילק את חיינו ללפני ואחרי. אם פעם הכרובית הייתה ירק חביב שבטוח טוב למשהו, רק לא ברור למה - עכשיו היא הכוכבת שלנו. והפעם: אלתור בריא וטעים בשיגעון שנכנס לפנתיאון
דנה בר-אל שוורץ
| mako אוכל
| פורסם 15/11/21 07:00
צילום: דנה בר-אל שוורץ, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים את רצועות הבצל במחבת מלוהטת, ובינתיים קוצצים את הכרובית לפרחים קטנים. 2 מוסיפים את הכרובית למחבת ומניחים לה להיצלות עם הבצל לפחות 20 דקות, ועדיף 30. מערבבים מדי פעם. 3 מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומעבירים את כל תכולת המחבת לקערה גדולה. 4 מחזירים את המחבת הריקה לאש ומוסיפים מעט שמן. 5 מוסיפים את השום והבזיליקום ומוסיפים את הנבטוטים. מטגנים כ-10 דקות תוך ערבוב. 6 מחזירים את הכרובית למחבת, מערבבים ערבוב אחרון ומגישים.* המתכון בהשראת ספר הכרובית המצוין של עז תלם |