המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 חותכים לקוביות את הקישואים מלבד אחד.
2 בסיר בינוני (רצוי עם ציפוי טפלון) מטגנים את הבצל בשמן עד שמתרכך. מוסיפים את קוביות הקישואים ומטגנים עוד דקה.
3 מוסיפים את המרק, המלח והפלפל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ-20 דקות.
4 מצננים מעט את המרק. מרסקים את התערובת בבלנדר ידני. מוסיפים עוד מרק או מים לקבלת המרקם הרצוי. מתבלים במלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט.
5 לפני ההגשה מגרדים בפומפיה גסה את הקישוא שנותר.
6 מביאים את המרק לרתיחה, מוסיפים את השלי, בוחשים ומחממים עד נקודת רתיחה (זהירות לא לחמם מידי, היוגורט יתפרק!).
7 מניחים בכל צלחת מעט מהקישוא המגורד ועליו יוצקים את המרק.
8 ניתן להוסיף מלמעלה עוד מעט מהקישוא לקישוט.
* כל מנת מרק מרשימה כוללת 90 קק"ל.
* נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשת סטודיו C סניף דיזנגוף
הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C
>> בשבוע שעבר הכנו לביבות כתומות אפויותהכנתם? ספרו לנו איך יצא! |