1 מתחילים במשרה: בקערה עמוקה מערבבים את שמן הזית, מיץ הלימון, הרוזמרין והתימין. מוסיפים את נתחי חזה העוף ומשרים למשך מספר שעות (לפחות שעה). 2. לאחר שהעוף ישב במשרה מספר שעות וספג היטב את כל הטעמים מכינים את השלב הבא שגם הוא משרה: טורפים שלושה חלבונים לקצף קל.
3 מערבבים פנימה את רוטב הסויה והקורנפלור, מערבבים היטב. 4. מסננים את העוף מנוזלי המשרה הראשון ומשרים אותו במשרה השני, לפחות עשרים דקות. 5. מרתיחים מים בסיר עמוק ומבשלים את הפול במשך כשתי דקות (עד שהוא צף ועוד קצת). 6. מעבירים מיד לקערה עם מי קרח בכדי לעצור את הבישול ומסננים. 7. מרכיבים את הסלט: בקערה עמוקה מערבבים את כל מרכיבי הסלט. 8. מוסיפים את הפול המסונן ומוסיפים שמן זית, מלח ופלפל שחור טחון טרי. מערבבים היטב. 9. מחממים מעט שמן במחבת טפלון ומטגנים את רצועות העוף כשתי דקות מכל צד. 10. מניחים את העוף על הסלט ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!