1 ממלאים קערה במים חמים ומוסיפים את הכוסמת. מערבבים ומשרים ל-15 דקות.
2 מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הפטריות, הבצל, הגזר, הפלפל והשום. מטגנים כ-10 דקות תוך ערבוב. מוסיפים את העגבניות הקצוצות והתבלינים.
3 מסננים את הכוסמת מנוזלים ומוסיפים גם אותה לסיר. מערבבים ומטגנים הכל יחד במשך כ-10 דקות.
4 מוסיפים 600 מ"ל מים, מערבבים, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה.
5 מנמיכים להבה ומבשלים כחצי שעה או עד אידוי מלא של הנוזלים.
6 מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומגישים.
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
כוסמת ירוקה עם ירקות | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
בתיאבון!