1 שמים את הקינואה והגריסים בסיר גבוה וממלאים מים קרים עד אצבע מעל הקינואה והגריסים. מביאים לרתיחה, מוסיפים כפית מלח ומנמיכים את האש.
2 מבשלים על אש קטנה 15-20 דקות. מסננים.
3 מאדים את הבצל במחבת גדולה עם שמן זית עד שהוא נהיה שקוף.
4 מוסיפים את השום, חצילים והפטריות ומתבלים בחצי כפית מלח וקורט פלפל שחור גרוס.
5 כשהפטריות והחצילים מתחילים להשחים, מוסיפים את היין לבן ומניחים לו להתאדות כשתי דקות.
6 מוסיפים את האורז, הגריסים והאגוזים, ומקפיצים 3-5 דקות.
7 מוסיפים את הכמון, הפטרוזיליה ומיץ הלימון, מערבבים ומגישים.
* למנה חלבית ניתן להגיש עם 3 כפות יוגורט צאן.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה