מוקפץ צמחוניארוחה זוגית צמחונית, מהירה ובריאה: קוביות טופו מוקפצות עם פלפל, בצל ושעועית ירוקה
צילום: ליאור באייר, baierblog
|
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים את השמן במחבת ווק על אש בינונית. 2 מטגנים את רצועות הפלפל והבצל עד שהן מתרככות. 3 מוסיפים את השעועית הירוקה וקוביות הטופו, ומטגנים עד שהשעועית מתרככת. 4 מוסיפים את המים, הסויה, המלח, הפלפל השחור, השום, השומשום והכמון ומערבבים בעדינות בעזרת כף עץ. 5 סוגרים את הווק עם מכסה (או נייר כסף) ונותנים לתערובת להתבשל 7-9 דקות. 6 מסירים את המכסה, מקפיצים (אפשר גם פשוט לערבב) בעדינות, מפזרים כמה עליי מנטה טריים ומגישים חם, עם צלוחית רוטב סויה וכוס יין לבן יבש. *המתכון מתוך הבלוג baierblog ניסיתם? ספרו לנו איך יצא! |