פיתה טחינה במיקרו ב-2 דקותזוכרים את לחם הטחינה האלמותי, שכולנו מכינים בפסח וחלקנו גם בימות השנה האחרים? בוודאי תשמחו לשמוע שנולדה לו אחות חדשה ומוצלחת לא פחות: פיתה טחינה ללא גלוטן, שמכינים במיקרו בשנייה![]()
צילום: לידור רז כהן, דיאטת 17 הימים
|
המצרכים :
תוספות אפשריות:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל המרכיבים במזלג. 2 משמנים קערה עגולה גדולה ומעבירים אליה את התערובת. 3 מכניסים למיקרו ל-2 דקות, הופכים ומחממים עוד 20-30 שניות. 4 חוצים וממלאים במה שרוצים. * אפשרי להכין את הפיתה גם במחבת שחוממה מראש עם מעט שמן זית. * את הטחינה אפשר להמיר בממרח שקדים, קמח שקדים או חמאת בוטנים טבעית. ![]()
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|