פיתה טחינה במיקרו ב-2 דקות
זוכרים את לחם הטחינה האלמותי, שכולנו מכינים בפסח וחלקנו גם בימות השנה האחרים? בוודאי תשמחו לשמוע שנולדה לו אחות חדשה ומוצלחת לא פחות: פיתה ללא גלוטן, על בסיס טחינה או שקדים, שמכינים במיקרו בשנייה
צילום : לידור רז כהן, דיאטת 17 הימים
Rating:
4.5
284 reviews.
לא אוהב
אוהב
תודה שהצבעת!
זמן עבודה עד חצי שעה
זמן הכנה עד חצי שעה
רמת קושי כל אחד יכול
כשרות
כשר פרווה
המצרכים :
כף וחצי טחינה גולמית
ביצה אחת גודל L
כף מים
כפית אבקת אפייה
מלח, זעתר ו/או שומשום, לפי הטעם
חצי כפית סילאן ללא סוכר (לא חובה)
תוספות אפשריות:
חצי כפית סילאן ללא סוכר (לא חובה)
מעט זעתר
שומשום
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל המרכיבים במזלג.
2 משמנים קערה עגולה גדולה ומעבירים אליה את התערובת.
3 מכניסים למיקרו ל-2 דקות, הופכים ומחממים עוד 20-30 שניות.
4 חוצים וממלאים במה שרוצים.
* אפשרי להכין את הפיתה גם במחבת שחוממה מראש עם מעט שמן זית.
* את הטחינה אפשר להמיר בממרח שקדים, קמח שקדים או חמאת בוטנים טבעית.
לקבוצת דיאטת 17 הימים בפייסבוק
לאינסטגרם
ליוטיוב
פתח הכל סגור הכל
{post_index} {post_subject}
{post_body}
{post_name} {post_date}
{post_replies}
לכל התגובות
מקרא:
= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן