אגרול דפי אורזאז היה לנו ג'חנון, היה מלאווח והיה את הבורקס הפלאי שהתחיל את הכל. אנחנו מרגישים שהגיע הזמן להשיק את הכוכב החדש בשמי דפי האורז נטולי הגלוטן - האגרול! איך מכינים? כרגיל, ממש ממש בקלות
צילום: Putthipong Wiriya-apa, ShutterStock |
המצרכים :ל-8 יחידות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. מקפיצים במחבת את הכרוב והגזר עד לריכוך. 2 מוסיפים רוטב סויה וכף אחת של שומשום ומערבבים. 3 מערבבים בקערה ביצה, חצי כוס מים ותבלינים לפי הטעם. 4 טובלים בקערה שני דפי אורז בכל פעם, עד שהם מתרככים. מוציאים בעדינות ופורסים זה על זה על תבנית ששומנה בתרסיס שמן זית. 5 מפזרים מעט מהשומשום שנותר וכף מתערובת הירקות ומקפלים את השוליים פנימה כמו מעטפה. מגלגלים, וממשיכים כך עם שאר הדפים. 6 טורפים את הביצה שנותרה, מורחים את האגרולים ומפזרים שומשום. 7 אופים בתנור החם כ-15 דקות, או עד השחמה. לקבוצת הפייסבוק דיאטת 17 הימים עם לידור רז כהן לחשבון היוטיוב של קבוצת דיאטת 17 הימים הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |