קציצות ברוקולי הכי קלות שישמפתיע ובריא: קל, טעים ועשיר בערכים תזונתיים. והבונוס - אפשר גם לאפות בתנור
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים :ל-15 קציצות:
אופן ההכנה:1 מבשלים את הברוקולי במיקרוגל (או חולטים במים רותחים) 3-4 דקות, עד שהוא מתרכך מעט. מקררים וקוצצים דק. 2 מערבבים את כל החומרים בקערה ומניחים מכוסה לחצי שעה. 3 יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים משני הצדדים עד השחמה. יש להפוך בעדינות, כדי שהקציצות לא יתפרקו. 4 מגישים לצד יוגורט מתובל בשום, שמן זית ומלח. * אפשר להוסיף לקציצות 3 כפות גבינה בולגרית מגוררת. * אפשר לאפות במקום לטגן: יוצרים קציצות בידיים משומנות מעט ומניחים על נייר אפייה משומן. אופים ב-200 מעלות עד שהקציצות מזהיבות, הופכים ואופים עד להשחמה. אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות.
|