גרנולה מלוחהתאמינו או לא, אבל גרנולה לא חייבת להיות מתוקה. הגרסה המלוחה מתאימה כתוספת לסלט, כחטיף ואפילו כתוספת ליוגורט
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים :
אפשר להוסיף גם
אופן ההכנה:1 מחממים במחבת גדולה את השמן. מוסיפים את כל החומרים מלבד קוואקר וטחינה. קולים תוך כדי ערבוב מתמיד שלוש דקות.2. מוסיפים את הקוואקר וממשיכים לערבב כל הזמן, עד שהתערובת מזהיבה וגרעיני הדלעת מתנפחים.3. מוסיפים טחינה ומערבבים היטב. ממשיכים לערבב עוד שתי דקות ומסירים מהאש. מעבירים את הגרנולה לתבנית או משטח אחר כדי לעצור את הקלייה.4. שומרים בכלי אטום, עד שבועיים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות.
|