1 מחממים את שמן הקוקוס בסיר בינוני. מוסיפים את קוביות התפוח ומטגנים 2-3 דקות.
דייסת פאי תפוחים. המרכיבים | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
2 מוסיפים את הקוואקר, הצ'יה, הקינמון, אגוז המוסקט והאגוזים ומערבבים.
3 מוסיפים את החלב ומבשלים תוך ערבוב 5-7 דקות, עד שהדייסה מסמיכה יפה.
4 מחלקים את הדייסה המוכנה בין שתי קערות. מפזרים קוביות תפוח ואגוזים, מזלפים סירופ מייפל ומגישים מיד.
דייסת פאי תפוחים. ארוחת בוקר מזינה וטעימה | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
המתכון בשיתוף קוואקר