1 מתבלים את הדגים במעט מלח ופלפל שחור גרוס.
2 מערבבים בקערה את היין, השום, שמן הזית, החרדל, עשבי התיבול וקליפת התפוז.
3 מוסיפים את הירקות והדגים ומערבבים בעדינות. מעבירים למקרר ל-15-30 דקות, לספיגת טעמים. מחממים תנור ל-200 מעלות.
4 פורסים על משטח העבודה יריעה של נייר אפייה. מקפלים את הקצוות בצורת מעטפה ומכניסים לכל מעטפה מנת דג עם מעט ירקות וכף מהמרינדה. סוגרים היטב בעזרת חוט קשירה לאפייה.
5 מסדרים את שקיקי הנייר על תבנית ואופים 12-15 דקות.
6 פותחים כל שקיק בזהירות, מפזרים מעט כוסברה קצוצה ומגישים מעטפה לכל סועד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה