עוגיות קוואקר וצימוקיםעוגיות גרנולה עם קוואקר, צימוקים, דבש ותבלינים - קל להכין, כיף לנשנש, והכי חשוב: בריא
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 יוצקים על הצימוקים מים רותחים ומניחים בצד לכמה דקות. 2 טורפים בקערה סוכר וחמאה לתערובת קרמית אחידה (אפשר לעשות זאת בעזרת מיקסר או מטרפה). 3 מוסיפים ביצה, דבש ותבלינים ומערבבים היטב. מסננים את הצימוקים, קוצצים אותם ומוסיפים עם שאר החומרים. מערבבים עד שהעיסה אחידה. 4 בעזרת שתי כפיות עורמים תלוליות קטנות מהעיסה על תבנית מרופדת בנייר אפייה. בעזרת גב כף רטובה משטחים כל תלולית לצורת עוגייה. אופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות ותחתיתן מקבלת גוון חום בהיר. מצננים לחלוטין ושומרים בכלי אטום. אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |