1 אם אין עוף מוכן מראש: בקערה בינונית מערבבים את מרכיבי המשרה ומשרים את העוף בתערובת למשך 30 דקות לפחות ועד יום שלם. צורבים את הנתח במחבת גריל כ-5 דקות מכל צד (או יותר, תלוי בעובי הנתח), עד שהוא מוכן. פורסים לרצועות.
2 חותכים את הגזר לרצועות דקות (גפרורים) ואת גבעולי הבצל לרצועות ארוכות, מעבירים לקערה, מוסיפים את הנבטים ואת רצועות העוף.
3 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, מוסיפים לקערת הסלט ומערבבים.
4 קולים במחבת את שבבי השקדים עד להזהבה ומוסיפים לסלט.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!