1 טוחנים את כל מרכיבי המילוי במעבד מזון לקבלת עיסה חלקה ואחידה.
2 מניחים דף אורז במים לחצי דקה, מוציאים ומניחים על צלחת משומנת. מניחים באמצע כף מהמלית ומקפלים מכל הצדדים לקבלת ריבוע שהמלית שבתוכו שטוחה. ממשיכים כך עד שהמלית נגמרת.
3 מחממים מחבת עם מעט מאוד שמן שומשום על אש בינונית ומטגנים את הכיסונים משני הצדדים כ-2-3 דקות מכל צד או עד שמשחים והעוף בפנים מבושל לחלוטין. בזכות הטיגון דפי האורז נעשים פריכים ומאבדים מהצמיגיות.
4 מערבבים את חומרי המטבל ומגישים.
דפי אורז במילוי ירקות ועוף - הטיגון | צילום:
רותם ליברזון, mako אוכל
>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
>> לבלוג של רותם ליברזון