1 לא קולפים את התפוח. חוצים אותו לאורכו, מוציאים את ליבתו וחותכים כל מחצית לפלחי אורך דקים.
2 מערבבים את חומרי הוויניגרט בצנצנת קטנה לתערובת אחידה.
3 מערבבים בקערה גדולה את העלים והתפוחים.
4 יוצקים סביב את הויניגרט, מערבבים בעדינות, מבלי למעוך את העלים.
5 מחלקים לצלחות הגשה, ומפזרים מעל כל מנה מעט אגוזים ומעט גבינה.
* באדיבות חברת סאנופי, יצרנית האינסולין לנטוס ואפידרה, שהפיקה חוברת מתכונים בשיתוף השף ישראל אהרוני ובפיקוחה של התזונאית סמדר בירנבאום
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה