דייסת קוואקר מלוחהקוואקר עם גבינת קשקבל ותיבול עדין - אוכל שכיף להתכרבל איתו מול הטלוויזיה, ולקרוא לגשם שיבוא
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים מחבת יבשה וקולים את הקוואקר תוך כדי ערבוב במשך כ-3 דקות, עד הזהבה. נזהרים מאוד לא לשרוף. מעבירים לספל. 2 מוסיפים לספל חלב, מים ותבלינים. מערבבים ומשהים 20 דקות. 3 מערבביםשוב, ומחממים במיקרוגל בעוצמה גבוהה דקה אחת. מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב. 4 מניחים קוביית חמאה קטנה (או שתיים) ומפזרים עוד קצת גבינה. אוכלים מיד. * אפשר לפזר מעט אגוזי מלך קלויים וקצוצים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
אסתי ידידה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות |