1 צולים חזה עוף על מחבת פסים שתי דקות מכל צד. פורסים את העוף הצלוי לפרוסות דקות. 2. חותכים את הטופו לקוביות בגודל סנטימטר. חותכים את הגזר והצנון לגפרורים, חולטים את הגזר במים רותחים ל-20 שניות ומעבירים לקערה עם מי קרח. 3. חותכים את הבצל והכרוב לרצועות דקות. מערבבים את מרכיבי הוויניגרט. קולים את השומשום במחבת יבשה עד שהוא מזהיב. 4. להגשה: מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה. יוצקים את הוויניגרט ומערבבים בעדינות. מסדרים את הסלט בערימה גבוהה במרכז צלחת יפה, ומפזרים מעל את השומשום הקלוי. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!