ממרח קישואים וקשיואז מה טבעונים מורחים על הלחם? אחרי שתטעמו את ממרח הקישואים והקשיו הזה בלי מאמץ מיוחד, תגלו שקשה להפסיק לנשנש אפילו ישר מהצנצנת
צילום: אפיק גבאי, לאפות, לבשל, לאהוב
|
המצרכים (4 מנות):מרכיבים:
אופן ההכנה:1 בכלי קטן משרים את אגוזי הקשיו במים רותחים למשך חצי שעה (או במים רגילים למשך לילה). מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 בכלי קטן מערבבים את שמן הזית והשום עם המלח והפלפל. 3 חותכים את הקישואים לחתיכות גדולות לאורך, מושחים בתערובת השמן והשום ומתבלים במעט מלח. 4 מכניסים לתנור ואופים 25-30 דקות, עד שהקישואים מזהיבים ומתרככים. מוציאים מהתנור ונותנים להם להתקרר. 5 במעבד מזון, מעבדים את הקישואים האפויים עם אגוזי הקשיו המסוננים לכדי ממרח אחיד. טועמים ומתקנים תיבול. >> כל המתכונים של "לאפות, לבשל, לאהוב" |