1 מערבבים בקערה גדולה את האורז, הבצל הירוק, השום, גרגירי התירס, הכוסברה ופירורי הלחם.
2 בקערית נפרדת טורפים את הביצים.
3 מוסיפים את הביצים לתערובת ומערבבים עד לאיחוד. מעבירים למקרר לחצי שעה לפחות.
4 מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
5 מוציאים את התערובת מהמקרר ויוצרים 12 כדורים בגודל כדור פינג-פונג (את הכדורים אפשר לצפות בעוד פירורי לחם לפני שמניחים בתבנית, או לאפות אותם כמו שהם ללא התוספת).
6 אופים כ-15-20 דקות או עד להזהבה ומגישים.
>> בפעם הקודמת הכנו קציצות חומוס וכרובית עם טוויסט הודי