סלט קיץ עם חצילים וטחינההסלט הזה הוא ארוחה שלמה, טובה ומשביעה - וזה מה שעושה אותו כל כך כיפי לקיץ. בעצם מדובר בסביח, רק בלי האלמנט המכביד של הפיתה
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
זמן עבודה: 15 דקות המצרכים (2 מנות):
לטחינה:
אופן ההכנה:1 מורחים את פרוסות החציל בשמן משני הצדדים ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, 15 דקות מכל צד. 2 חותכים את פרוסות החציל לריבועים ומערבבים עם כל המרכיבים של הסלט, למעט העמבה והטחינה. 3 מערבבים היטב את כל חומרי הטחינה. 4 יוצקים על הסלט את הטחינה והעמבה, ומגישים. * המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט |