המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים בשמן הזית את הכרישה והבצל. 2 כשהירקות מתרככים מוסיפים את השום והצ'ילי, ומערבבים היטב. 3 מוסיפים את האריסה, המלח, הפלפל והשומר ומבשלים יחד עד שהכל מתרכך, 3 עד 4 דקות. 4 מוסיפים את העגבניות ומבשלים 5 דקות נוספות. 5 מוסיפים את כוס המים ומבשלים עד לרתיחה. 6 מסדרים בסיר אידוי את עלי המנגולד, ומעליהם מסדרים את נתחי הלוקוס. 7 מתבלים במלח ופלפל, מניחים את סיר האידוי מעל לתבשיל הירקות המבעבע ומאדים כ-10 דקות. 8 להגשה: מניחים על השולחן את תבשיל הירקות, הקוסקוס וסיר האידוי עם הדג, ומרכיבים מנות. אבנר לסקין הוא השף והבעלים של רק היום בשוק צפון ומנהל האקדמיה של בולטהאופ בנמל תל אביב. |