המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 200 מעלות. 2 דוקרים את הבטטה בעזרת מזלג במספר מקומות, מניחים על תבנית אפייה ומכניסים לתנור לכשעה, עד שהבטטה מתרככת. מניחים בצד לצינון. 3 מקלפים את הבטטה ומועכים את בשרה בקערה בעזרת מזלג. טורפים פנימה את שמן הזית, חלב השקדים, המייפל ותמצית הווניל. 4 בקערה נפרדת, טורפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה התבלינים והמלח. מקפלים את התערובת היבשה אל תוך התערובת הרטובה. 5 מרפדים תבנית מאפינס (של 12 יחידות) בנייר אפייה ומחלקים באופן שווה את התערובת בתבנית. אופים בחום של 200 מעלות 20-25 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז המאפה יוצא נקי. בחמש הדקות האחרונות של האפייה - מוציאים את המאפינס מברישים אותם ב-2 כפות של מייפל סירופ ומחזירים לתנור. מצננים לפני ההגשה. * המתכון לקוח מתוך הספר "It's All Good" של גווינת' פאלטרו. כאן אפשר לצפות בפאלטרו מכינה את המאפינס יחד עם רייצ'ל ריי:
(מקור)הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |